“Pamatkurss vīna kultūrā” - 2020. gada rudens/ ziemas kurss
 
 
  1. Nodarbība – Vīna glabāšana, degustācija un novērtēšana – 28.09.20. – J.Kaļķis
  2. Nodarbība – Dabīgais vīns un tā iegūšana – 05.10.20.– A. Meiersone
  3. Nodarbība – Francijas vīna reģioni – 12.10.20. – A.Lukstiņš
  4. Nodarbība – Dzirkstošie vīni – 19.10.20. – G.Sniedze
  5. Nodarbība – Spānija un Portugāle – 26.10.20. – R.Pētersons
  6. Nodarbība – Vācija & Austrija. – 02.11.20. A.Lukstiņš
  7. Nodarbība – Klasiskā Itālija – 09.11.20. – R.Komars
  8. Nodarbība – Stiprinātie vīni – 16.11.20. – G.Sniedze
  9. Nodarbība – Jaunās pasaules sarkanvīni – 23.11.20. – R.Tomsons
  10. Nodarbība – Ēdienu un vīnu saderības pamatprincipi – 30.11.20.  – J.Kaļķis
  11. Nodarbība – Vīna serviss restorānā un analītiskās degustācijas principi – 07.12.20. – R.Tomsons
  12. Nodarbība – Ieskaite (tests teorijā un “aklā” degustācija) – 14.12.20.
 
  • Nodarbību vieta – tiks precizēts (Rīgas centrs)
Pieteikšanās: info@sommelier.lv
 

Papildus informācija