“Pamatkurss vīna kultūrā” - 2020. gada rudens/ ziemas kurss
- Nodarbība – Vīna glabāšana, degustācija un novērtēšana – 28.09.20. – J.Kaļķis
- Nodarbība – Dabīgais vīns un tā iegūšana – 05.10.20.– A. Meiersone
- Nodarbība – Francijas vīna reģioni – 12.10.20. – A.Lukstiņš
- Nodarbība – Dzirkstošie vīni – 19.10.20. – G.Sniedze
- Nodarbība – Spānija un Portugāle – 26.10.20. – R.Pētersons
- Nodarbība – Vācija & Austrija. – 02.11.20. A.Lukstiņš
- Nodarbība – Klasiskā Itālija – 09.11.20. – R.Komars
- Nodarbība – Stiprinātie vīni – 16.11.20. – G.Sniedze
- Nodarbība – Jaunās pasaules sarkanvīni – 23.11.20. – R.Tomsons
- Nodarbība – Ēdienu un vīnu saderības pamatprincipi – 30.11.20. – J.Kaļķis
- Nodarbība – Vīna serviss restorānā un analītiskās degustācijas principi – 07.12.20. – R.Tomsons
- Nodarbība – Ieskaite (tests teorijā un “aklā” degustācija) – 14.12.20.
- Nodarbību vieta – tiks precizēts (Rīgas centrs)
Pieteikšanās: info@sommelier.lv